Немає відгуків, додати
+380 (43) 255-12-82
+380 (50) 436-03-15
Интернет-магазин одежды МАХА

Ефектний манікюр 2013

Ефектний манікюр 2013

Істинна представниця прекрасної статі повинна бути красивою, починаючи від зачіски і закінчуючи кінчиками пальців. Саме тому особливу увагу стилісти приділяють ефектному манікюру 2013. Тім більше що актуальні тренди радують приголомшливими композиціями.
Неохайні нігті можуть повністю зіпсувати навіть самий яскравий і суперстильний образ. Тому обов'язково приділіть увагу модного манікюру 2013.
Варто сказати, що в новому сезоні він радує розкішною різноманітністю. Це – і насичений блиск, і чарівне сяйво, і ексцентричні мотиви. Більше того, у 2013 році фахівці nail-індустрії розширили межі класичного манікюру.
Тому обов'язково скористайтеся рекомендаціями стилістами. Полягають вони в тому, щоб використовувати відразу декілька відтінків лаку і практикувати різноманітні варіанти їх нанесення. Завдяки цьому у вас вийде неповторний і ефектний манікюр 2013.
Що стосується основних трендів, фахівці нікого акцент на французьких варіаціях. Однак не обмежуйтеся звичними біло-рожевими ансамблями. Краще – випробуйте більш темні або яскраві відтінки.
Такі різнобарвні композиції підкреслять ваш індивідуальний стиль і певний настрій. Наприклад, для святкового образу випробуйте лак з відтінком металік. Хоча можна поекспериментувати з матовими відтінками.
Серед актуальних трендів – мереживні варіації. Зробити їх не складно. Досить вибрати основний відтінок, який створить контраст із чорним мереживом. Наприклад, це може бути прозорий лак.
Далі – на нігтьову пластину за допомогою спеціального клею наклеюємо шматочки мережива. Обов'язково дочекайтеся моменту, коли нігті повністю висохти.
У фаворі нового сезону – градієнтний манікюр. У цьому випадку образу додає оригінальності плавний перехід відтінків. Безсумнівно, такий тренд виділить вас серед оточуючих.
Головне, не бійтеся експериментувати і радувати себе незвичайними композиціями. Актуальні тренди літнього сезону 2013 надихнуть вас на вдалі і ефектні варіації.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner